Wie ben ik?

   
Sinds 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeute in de Mazzinilaan-wijk Griffioen-tegenover de Euromarkt te Middelburg.
In 1976 ben ik afgestudeerd in België en sinds 1978 werkzaam in Zeeland. Na veel bijscholen en waarnemen heb ik nu
mijn eigen werkplek.
 
Dank zij Fysio Physics te Ijsselstein ben ik  sinds kort weer erg enthousiast bezig met mijn vak. De rol van "Fascie" geïntegreerd in de behandeltechnieken  was een eyeopener!. De 4xT methode geeft vaak een snelle oplossing voor aandoeningen van het bewegingsapparaat.
Zelfs in de oedeemtherapie neemt fascie een belangrijke plaats in, vooral in de postoperatieve fase na een oncologische ingreep.
Op de pagina "behandelvormen" leest u meer over  Fascie;  het Connective Tissue, dat als een web gespannen in door het hele lichaam
 
 Eind december 2016 kwam ik via  www.Morgenisnu.nl  in contact met de Zapper (Hulda Clark) en de  Diamond Shield Zapper.
Ik leerde dat alle ziektekiemen(parasieten, bacteriën en virussen hun eigen frequentie hebben en dat die door de zapper kunnen worden aangepakt. Eveneens de voorgeprogrammeerde chipkaarten zijn bijna bij alle ziekten inzetbaar(inclusief kanker; ook uitbehandelde kankers).